(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Ο ΣΠΕΦ μέλος της Solar Power Europe

Σε συνέχεια πρόσκλησης, ο ΣΠΕΦ από το 2022 καθίσταται μέλος του Ευρωπαϊκού οργανισμού Solar Power Europe. Ο ηλιακός τομέας βρίσκεται σε τροχιά μιας άνευ προηγουμένου επέκτασης, φέρνοντας προκλήσεις και ευκαιρίες που η αγορά και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού. Η SolarPower Europe είναι ο βραβευμένος σύνδεσμος μεταξύ των πολιτικών και της αλυσίδας αξίας των φωτοβολταϊκών. Μαζί με τα μέλη διαμορφώνεται η στρατηγική ορόσημο της ΕΕ για την ηλιακή ενέργεια. Μέσω της επιρροής της Solar Power Europe στην καρδιά της ΕΕ καθώς και με τη βοήθεια των μελών, δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να πάει η ηλιακή ενέργεια στο επόμενο επίπεδο. Με τις πρωτοποριακές κατευθυντήριες γραμμές βέλτιστων πρακτικών και τις εξειδικευμένες αναλύσεις αγοράς, θα διασφαλιστεί ότι έως το 2030 θα παράγεται περισσότερη ενέργεια από τον ήλιο καθώς και από οποιαδήποτε άλλη πηγή ενέργειας. 

Διαβάστε περισσότερα για την Solar Power Europe στην ιστοσελίδα της

https://www.solarpowereurope.org/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιουλιου 2022 18:11
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.