Ο Στ. Λουμάκης ομιλητής σε ημερίδα του ΙΕΝΕ με θέμα "Οι Προκλήσεις στην Λειτουργία της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας"

Το ΙΕΝΕ, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, έλαβε την πρωτοβουλία να οργανώσει μία εις βάθος συζήτηση για την αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και τις προκλήσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων σημαντικών ενεργειακών φορέων και ειδικών της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Ημερίδα θα επικεντρωθεί και στην προσεχή έναρξη της λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Ενέργειας (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2019), καθώς και των σχετικών αλλαγών στο πλαίσιο της μετάβασης σε μια ενιαία αγορά, προς όφελος των συμμετεχόντων σε αυτήν, αλλά και των τελικών καταναλωτών.  Στους εισηγητές της Ημερίδας συγκαταλέγονται μερικά από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη του Ελληνικού ενεργειακού τομέα, εμπειρογνώμονες με βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και εκπρόσωποι του νεοσύστατου Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αθήνα, ξενοδοχείο Divani Caravel, την Πέμπτη 9 Μαίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, το πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να δείτε εδώ:

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαιου 2019 11:08