Ανακοίνωση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΣΠΕΦ

Σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. σύμφωνα και με το καταστατικό η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας προσδιορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.

Τηρώντας την παράδοση, όταν δεν υπάρχουν αρχαιρεσίες η Γ.Σ. να πραγματοποιείται στην περιφέρεια σε διαφορετική κάθε φορά πόλη λόγω του Πανελλαδικού χαρακτήρα του Συνδέσμου μας, επιλέχθηκε για φέτος η πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Valis Resort Hotel, στην Αγριά Βόλου www.valishotel.gr

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. θα γίνει παρουσίαση, ανάλυση και συζήτηση επί της κάτωθι θεματολογίας:

- Απολογισμός πεπραγμένων έτους Δ.Σ.

- Προκλήσεις της αγοράς των ΑΠΕ, εξελίξεις ΕΛΑΠΕ και νέο πλαίσιο λειτουργικής ενίσχυσης για τα νέα έργα.

- Εξελίξεις στην χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρισμού μέσω των ΝΟΜΕ, δυναμικό άνοιγμα λιανικής και πως αυτά επηρεάζουν τις ΑΠΕ.

- Επενδυτικό-επιχειρηματικό περιβάλλον στις ΑΠΕ και προκλήσεις ειδικότερα για τις μικρομεσαίες ηλεκτροπαραγωγικές επιχειρήσεις.

- Νέο τραπεζικό τοπίο, αλλαγή μοντέλου χρηματοδότησης επιχειρήσεων και νέα διαθέσιμα εργαλεία ανάπτυξης στην βάση της πολυσυμμετοχικής οικονομίας.

- Οικονομικά Συνδέσμου και λοιπά οργανωτικά θέματα.

Όπως πάντα στόχος είναι η αντικειμενική ενημέρωση όλων για τα τεκταινόμενα στην ενέργεια στην χώρα μας αλλά και σε επίπεδο Ε.Ε., αφού οι πολιτικές ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς και οπωσδήποτε μας επηρεάζουν.

Το ωριαίο αναλυτικό πρόγραμμα της Γ.Σ. θα επικοινωνηθεί σε επόμενη ανακοίνωση.  Ωστόσο για τον έγκαιρο προγραμματισμό της παρουσίας των μελών στην Γ.Σ., την οποία και εκτιμούμε ανυπερθέτως απαραίτητη, ενημερώνουμε πως η Γ.Σ. θα αρχίσει στις 11:00 πμ ώστε να υπάρξει χρόνος για αυθημερόν προσέλευση και θα λήξει στις 16:00μμ.

Πέραν του γόνιμου διαλόγου που όπως πάντα αναπτύσσεται στις Γ.Σ. του ΣΠΕΦ, υπάρχει η δυνατότητα για όσα μέλη το επιθυμούν στην ενότητα των παρουσιάσεων να λάβουν το βήμα για να αναλύσουν-παρουσιάσουν κάποιο επιμέρους θέμα που εκτιμούν ως κλαδικά σημαντικό.  Με στόχο την ορθή κατανομή του χρόνου αλλά και τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν στη Γραμματεία μέχρι τις 31/12/16.

Στην Γ.Σ. όπως κάθε χρόνο θα γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβριου 2016 16:44