(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Συνέντευξη Λουμάκη: Πως θα επιβιώσουν οι μικρότεροι παίκτες στις ΑΠΕ

Παρά τα πλεονεκτήματα των μεγάλων καθετοποιημένων ομίλων, και οι μικροί παραγωγοί μπορούν να μείνουν στο προσκήνιο της ελληνικής αγοράς «πράσινης» ενέργειας, αν εντάξουν στο στρατηγικό τους πλάνο την αποθήκευση, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΠΕΦ, δρ Στέλιος Λουμάκης, μιλώντας στο powergame.gr. Ωστόσο, ως αντίβαρο φαίνεται πως λειτουργεί το ότι το υψηλό της κόστος την καθιστά υπό προϋποθέσεις "απαγορευτική". Στο τέλος της ημέρας, όπως τονίζει εδώ και καιρό ο κ. Λουμάκης, η ανάπτυξη της αγοράς ΑΠΕ συνδέεται με τη ζήτηση στην εγχώρια αγορά και τις δυνατότητες κερδοφόρων εξαγωγών ρεύματος.
 
Διαβάστε στο link εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Προέδρου του ΣΠΕΦ Δρ. Στέλιου Λουμάκη στο Powergame.gr του ομίλου Παραπολιτικά και την δημοσιογράφο Ιωάννα Κωσταδήμα. 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαριου 2024 05:00
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.