Ανακοίνωση 11ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΣΠΕΦ

Σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. σύμφωνα και με το καταστατικό η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας προσδιορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018.  Για φέτος ως τόπος διεξαγωγής επιλέχθηκε η πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Ananti City Resort, http://anantiresort.gr/el/ index.html

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. θα γίνει παρουσίαση, ανάλυση και συζήτηση επί των κάτωθι θεμάτων:

• Απολογισμός πεπραγμένων έτους ΔΣ,
  • Προκλήσεις της αγοράς των ΑΠΕ, εξελίξεις ΕΛΑΠΕ. λογιστική και ταμειακή εικόνα.
  • Χρηματιστήριο ενέργειας, Εγγυήσεις Προέλευσης, Χρέωση Προμηθευτή, διάσπαση ΛΑΓΗΕ, αλλαγές στην ροή των πόρων ΑΠΕ προς ΕΛΑΠΕ.
  • Επενδυτικό-επιχειρηματικό περιβάλλον στις ΑΠΕ, καθεστώς νέων έργων και προκλήσεις για τις ηλεκτροπαραγωγικές επιχειρήσεις.
  • Παρουσίαση οικονομικών Συνδέσμου και λοιπά οργανωτικά θέματα.

Η ΓΣ θα κλείσει με ελαφρύ γεύμα και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Όπως πάντα στόχος είναι η αντικειμενική ενημέρωση όλων για τα τεκταινόμενα στην ενέργεια στην χώρα μας αλλά και σε επίπεδο ΕΕ, αφού οι πολιτικές ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς και οπωσδήποτε μας επηρεάζουν.  Η ΓΣ θα αρχίσει στις 11:00 πμ ώστε να υπάρξει χρόνος για αυθημερόν προσέλευση και θα λήξει στις 16:00μμ.  Όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Ananti, επειδή μας έχουν παρασχεθεί ειδικές τιμές, κατά την κράτηση τους να αναφέρουν την ΓΣ ΣΠΕΦ ως λόγο της διαμονής τους.  Στο πλαίσιο του γόνιμου διαλόγου που πάντα αναπτύσσεται στις ΓΣ του ΣΠΕΦ, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσα μέλη το επιθυμούν στην ενότητα των τοποθετήσεων να λάβουν το βήμα για να αναλύσουν ή και παρουσιάσουν κάποιο επιμέρους θέμα που εκτιμάται ως κλαδικά σημαντικό.

Η μαζική και ισχυρή παρουσία όλων μας και φέτος στην Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ δυναμώνει τον κλάδο, ενισχύει την δυναμική των προσπαθειών μας και πάνω απ' όλα προασπίζει τα συμφέροντα της ίδιας της επιχείρησης σας μέσα από τα αποτελέσματα των πολυεπίπεδων δράσεων μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβριου 2017 16:49