Κοινή ανακοίνωση συλλογικών φορέων ΑΠΕ για την Χρέωση Προμηθευτή

Οι συλλογικοί φορείς των ΑΠΕ (κατά αλφαβητική σειρά ΕΛΕΒΙΟΜ, ΕΛΕΤΑΕΝ, ΕΣΗΑΠΕ, ΕΣΜΥΕ, ΠΣΑΦ, ΣΕΦ και ΣΠΕΦ) που εκπροσωπούν την μεγάλη πλειοψηφία των ανεξάρτητων ηλεκτροπαραγωγών ΑΠΕ και προμηθευτών σχετικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο τμήμα της εγκατεστημένης ανανεώσιμης ισχύος στην χώρα και όλες τις εμπορικές τεχνολογίες ΑΠΕ, δηλαδή τα αιολικά πάρκα, τα φωτοβολταϊκά, τα μικρά υδροηλεκτρικά και την βιομάζα, προχωρούν σε κοινή ανακοίνωση στήριξης της Χρέωσης Προμηθευτή η οποία θεσμοθετήθηκε με τον ν. 4414/2016, εξειδικεύτηκε με δύο Αποφάσεις ΡΑΕ (334/2016 και 149/2017), ήρε την βασικότερη στρέβλωση σε βάρος του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ και επιτρέπει πλέον την μείωση του ΕΤΜΕΑΡ προς όφελος των καταναλωτών.

Επισυνάπτεται ολόκληρη η κοινή ανακοίνωση. Κάντε κλίκ εδώ για να την δείτε
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοεμβριου 2017 10:02