(210) 6854035

  • Δελτία Τύπου ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • ΣΠΕΦ, Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

  • 1
  • 2

Αποτελέσματα Ετήσιας Γ.Σ. – Αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου Δ.Σ.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 διεξήχθη η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) μαζί με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Στην πρώτη ενότητα της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε κεντρική παρουσίαση - απολογισμός πεπραγμένων από την απερχόμενη διοίκηση καθώς και η έγκριση του οικονομικού απολογισμού του ταμείου.  Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στην συζήτηση των παραγωγών μελών υπήρξε δημιουργική και ουσιαστική, αφού όλοι με τις τοποθετήσεις τους αναγνώρισαν τις υπερκρίσιμες συνθήκες που χρειάστηκε η απερχόμενη διοίκηση να λειτουργήσει με γνώμονα την ουσιαστική και όχι επιφανειακή προστασία των μελών από πολιτικές αυθαιρεσίας, οριζοντιότητας και ενδεχομένως σκιώδους σκοπιμότητας που στόχο είχαν την εξόντωση της πιο ευάλωτης μερίδας τους. 

Στο δεύτερο μέρος της Γ.Σ. διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου (3ου) 9μελούς Δ.Σ. με δεκαέξι συνολικά υποψηφίους, οι οποίοι λαμβάνοντας κατά σειρά το λόγο εξέθεσαν τις προγραμματικές τους θέσεις για την νέα θητεία.  Τα αποτελέσματα των εκλογών κατά σειρά ψήφων όπως ελήφθησαν ανά υποψήφιο έχουν ως εξής:                                                                                                                       

Σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Λουμάκης Στυλιανός
Αγγελοπούλου Όλγα
Τσούμας Κωνσταντίνος
Σιαμίδης Μιχαήλ
Δοντάς Ευριπίδης
Λαλιώτης Λουκάς
Χρονόπουλος Κωνσταντίνος
Δρόσος Γεώργιος
Σαμαράς Γεώργιος

Αναπληρωματικά Μέλη Δ.Σ.
Βήλος Γεώργιος
Κύρου Κωνσταντίνος
Ταρκάσης Γεώργιος

Λοιποί Συμμετέχοντες Υποψήφιοι
Κουμαρτζάκη Ευτυχία
Τρουμπούκης Κωνσταντίνος
Βαρβιτσιώτης Δημήτριος
Κωστόπουλος Δημοσθένης

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. συνδυάζει και αντικατοπτρίζει την επιβράβευση και εμπιστοσύνη των παραγωγών-μελών στα πρόσωπα της προηγούμενης διοίκησης που επανεκλέχθηκαν καθώς και την απαραίτητη ανανέωση με δύο νέα μέλη.  Η ύπαρξη τέλος πολλών υποψηφίων αναδεικνύει την αναγνωρισιμότητα και δυναμική του Συνδέσμου ως του κατεξοχήν επιστημονικού και επιχειρηματικού φορέα εκπροσώπησης των επαγγελματιών ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταϊκά Πανελλαδικά. 

Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει σύμφωνα με το καταστατικό τις προσεχείς ημέρες ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.

Επισυνάπτεται η παρουσίαση πεπραγμένων της απελθούσας διοίκησης. Kάντε κλίκ εδώ για να την δείτε

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Δεκεμβριου 2014 14:33
επιστροφή στην κορυφή

Στόχος μας

vision
Η προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του σωματείου.


vision
Η μελέτη προβλημάτων σχετικών με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και συστήματα καθώς και η επίλυση τους.

Επικοινωνία

world-map

Η έδρα μας: 
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144, 112 51 Αθήνα, Ελλάς
6ος Όροφος

+30 210 6854035

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ταχυδρομείστε την στα γραφεία του Συνδέσμου στην πιο πάνω διεύθυνση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.