Πρόσκληση στην 4η Διεθνή Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 2009

Ο ΣΠΕΦ  με χαρά σας προσκαλεί στο περίπτερό του στην  4η Διεθνή Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 2009 στο MEC Παιανίας από Πέμπτη 22 εώς Κυριακή  25 /10 /2009.

Στο περιθώριο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των  μελών το Σάββατο 24/10/2009 στις 18:00 με 20:00 σε αίθουσα στον χώρο της έκθεσης. Σκοπός, η γνωριμία των μελών μεταξύ τους και η ανταλλαγή απόψεων, επίσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση για τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου τα οποία θα καταγραφούν από τα μέλη του Συνδέσμου.

Σας περιμένουμε όλους

ακολουθούν οδηγίες πρόσβασης

Η πρόσβαση από και πρός το μεσογειακό εκθεσιακό κέντρο είναι άμεση μέσω της εξόδου Ε17 της Αττικής Οδού και είναι μόλις 5 λεπτά (με αυτοκίνητο) μακριά από το νέο αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελ. Βενιζέλος". Συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω του Μετρό και των νέων γραμμών της αστικής συγκοινωνίας : E95 Σύνταγνα-Σπάτα, E96 Πειραιάς - Σπάτα, E94 Εθνική Άμυνα - Σπάτα,308 Εθνική Άμυνα - Κωροπί, με λεωφορεία του KTEΛ της Αττικής απο το Πεδίο του Άρεως κάθε 30 λεπτά με προορισμό: Πόρτο Ράφτη, Λαύριο, Μεσόγεια, Μαρκόπουλο, Κάλυβια που κάνουν στάσεις ακριβώς έξω απο την είσοδο του εκθεσιακού κέντρου κάνουν εύκολη την πρόσβαση για επισκέπτες και εκθέτες.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Δεκεμβριου 2014 10:24